websitetemplate.org
 
isEA > Mac og iPad
 
 
 
 

Mac og iPad

isEA er et Windows program og kræver en PC med Windows for at kunne køre.

Men programmet kan benyttes fra en Mac, en iPad eller en Android tablet på flere måder, når blot det er installeret på en Windows PC:

Mac:

Vi foreslår fjernstyring ved hjælp af systemet LogMeIn. Du kan prøve det ved at gå ind på LogMeIn hjemmesiden. Her kan du logge ind med brugernavnet winmac@infoshare.dk og password isserien. Du får vist en oversigt over de Windows PC'er som du kan fjernstyre fra din Mac, vælg hpcompaq01. Brugernavn og password for adgang til fjernstyring af denne PC er isea og isea. Herefter får du adgang til PC'en som du logger ind på med brugernavnet InfoShare Ejendomsadministration og password isea.

Hvis din Mac ikke tidligere har været benyttet til fjernstyring vil du nu blive bedt om at acceptere en udvidelse til Safari som sætter din Mac i stand til at fjernstyre Windows PC'en.

Du vil nu kunne bruge Windows PC'en som sad du foran den. Det er en god idé at maxsimere Winduet til fuld størrelse med den lille firkant i øverste højre hjørne.

På Windows PC'en skrivebord ligger der en genvej til start af programmet isEA. Log på med brugernavn sys og password mgr.

Undermenu

 

 
 
 
 

Powered By CMSimple.dk | Design By WST